hits

Autismemor

Jeg er alenemor til Felix som har fått diagnosen barne autisme - tidligere kalt Infantil autisme Bloggen handler om hvordan det er å leve med en diagnose.

Avlastningen har gått overraskende bra!

 • Publisert: 29.05.2018, 18:05
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jeg har snart hatt avlastning i nesten et halvt år(tiden går fort)

  13 døgn tilsammen og 2 netter i sammenheng- Og det har faktisk gått veldig bra! Felix har faktisk taklet det mye bedre enn meg- Jeg synes i starten det var vanskelig å ha barnet mitt på institusjon- Og jeg orket ikke snakke om det, for jeg orket faktisk ikke at noen skulle fortelle meg hvor bra det var for oss, eller at vi begge hadde godt av det. Fornuften min visste det fra før- at vi begge hadde godt av det! Men for meg så var det sårt!Og jeg har brukt lang tid på å synes det var ok- selv om det var nødvendig for begge. Begge foreldrene mine har  vært veldig syke, og jeg som har vært avhengig av de i flere år for å kunne jobbe og studere så var det høyst nødvendig å få avlastning - Ikke minst for at Felix skal være vant med at det er andre som kan passe på han også.

  Felix har taklet dette kjempe bra- Han har hatt det kjekt, fått dra på Leos lekeland, Os badet, og ikke minst gjøre det kjekkeste for tiden å dra til byen.

  Jeg opplever Felix fortiden som veldig robust og harmonisk for tiden  

  Han er super glad for å komme hjem når han har vært borte (og det er jeg også når han kommer) Men jeg merker at han har hatt det kjekt:-) siste opphold(forrige uke) var første gangen jeg virkelig kunne senke skuldrene og ikke var avhengig av å ha noen planer for å fylle tiden:-)

  2 kommentarer

  Marit Karin Rein Wichne

  29.05.2018 kl.19:33

  Flott innlegg på din blogg. Du skriver godt.

  autismemor

  03.06.2018 kl.22:02

  Marit Karin Rein Wichne: Tusen takk Marit:-)

  Skriv en ny kommentar