hits

Autismemor

Jeg er alenemor til Felix som har fått diagnosen barne autisme - tidligere kalt Infantil autisme Bloggen handler om hvordan det er å leve med en diagnose.

Hvorfor er jeg så positiv?

 • Publisert: 11.02.2018, 08:18
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Flere mennesker uavhengig av hverandre har gitt meg tilbakemelding om at jeg er så positiv, noen har også undret seg over hvordan jeg klarer å være så positiv...

  Dette har selvsagt fått meg til å tenke.- Hvorfor er jeg så positiv?

   

  Jeg tenker at jeg er heldig, I mine øyne er sønnen min frisk, han er annerledes , vi har utfordringer, men han er frisk!

  Jeg tenker også at det er "bedre å være en original , enn en dårlig kopi"

  Mine nærmeste og de som kjenner oss, vet godt at det har vært mange krevende år med mye utfordringer  - Og når jeg har vært alene med utfordringene så har jeg også blitt  presset ut av komfortsonen.

  Jeg har vært nødt til å ta i mot hjelp!

  Før jeg fikk Felix, før jeg ble alene med Felix var jeg mer redd for å ta i mot hjelp.

  Jeg var redd for å da bli sett på som ressurssvak.Og jeg var mye mindre åpen om de tingen som var krevende, jeg var heller ikke så positivt innstilt til mennesker som delte for mye..som var for åpen i mine øyne.

  Vel, livet med Felix har endret meg, til det bedre!

  Jeg er nødt til å ta i mot råd og hjelp for at vi skal gå fremover - Åpenheten har åpnet dører for oss, og jeg har fått tilbakemelding fra andre i lignende situasjon har det har vært nyttig for dem også.

  Jeg vet at jeg må være endrings villig for at Felix skal være endrings villig - Det er selvsagt smertefullt ..å være nødt til endre seg.Tankesett og mønstre! Men jeg ser at det er en viktig nøkkel for at Felix skal utvikle seg i en god og positiv retning.

  Ja jeg er positiv, for Felix hindrer meg i å være i komfortsonen - jeg må utvikle meg for at han skal utvikle seg!

  Felix gjør meg til en bedre meg!:-)

   

  2 kommentarer

  Det er så sant som det er sagt. Å være åpen er ingen svakhet. Da er man stor.. Vi klarer ikke alt alene. Ingen av oss er bygget slik, og heldigvis for det.

  Å anner kjenne at han gjør deg større er åpenhet i seg selv.

  Stor klem til ei som fortjener det.

  autismemor

  13.02.2018 kl.19:34

  Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Tusen takk:-)Stor klem tilbake

  Skriv en ny kommentar