hits

Autismemor

Jeg er alenemor til Felix som har fått diagnosen barne autisme - tidligere kalt Infantil autisme Bloggen handler om hvordan det er å leve med en diagnose.

En fin høst for både Felix og meg:-)

 • Publisert: 05.11.2017, 09:19
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Nå er det en stund siden jeg har har hatt tid til å skrive, selv om jeg har flere tema jeg jeg har lyst til å skrive om.

   Høsten har vært hektisk, lange skoledager for Felix, og ny jobb og nye studier for meg- Men det har vært en fin høst for oss begge:-)

  Felix trives på skolen , og  jeg har prøvd noen ganger å hente han tidligere på dagen  (når skolen har vært slutt for dagen) men han har ikke vært så veldig interessert I å dra hjem med meg for han har det så kjekt:-) Og jeg får fine tilbakemeldinger fra skolen -Felix er blid,og  jobber  som regel bra:-)Felix er veldig blid og lett å ha med å gjøre her hjemme, det er lenge siden vi har hatt situasjoner som er kranglete her hjemme.

  Og jeg som  ser Felix hver dag, ser ikke den positive endringen så godt som kanskje andre mennesker gjør.

  I går dro Jeg og Felix på Lekeland med Mormor og kusine Esther.

  Når Felix så kusinen sin, så tok han hånden opp og strøk han henne på kinnet(det har aldri skjedd før)Han var virkelig glad for å se Esther.

   På lekeland kunne jeg egentlig bare  trekke meg tilbake, for Felix klarte seg selv - Hver gang jeg fant han så var han borte 2 sek etterpå, for han er så kjapp!

  Motorikken og bevegeligheten er blitt så bra, (Mye  god trening og fysisk aktivitet på skolen) Felix har vært en del ganger på Lekeland med støttekontakten sin, men det er en stund siden vi to har vært der sammen.Og siste gang  vi var der var jeg nødt til å passe på at han ikke kastet alle ballene ut av nettet, eller kastet de på andre. Nå trengte jeg  bare orienterer meg om hvor han var sånn innimellom:-)

  (Litt leking ble det på meg også, Felix klarte å få meg opp i de skumleste rutsjebanene og jeg som er livredd)

  Dette var en stor endring! Jeg var nesten litt sjokkert over at jeg kunne bare sette meg ned å drikke kaffe. Slik som andre foreldre gjør!

  Jeg klarte det ikke helt "Å ta det helt med ro" så jeg  gikk rundt å "speidet" etter Felix, og hver gang fant jeg en gutt som klarte seg utmerket på egenhånd! Og  han koste seg virkelig....

   

   

   

   

  2 kommentarer

  Victoria Larsen

  05.11.2017 kl.12:19

  Så gøy!! :-)

  autismemor

  06.11.2017 kl.18:31

  Victoria Larsen: Ja veldig kjekt:-)Klem til deg:-)

  Skriv en ny kommentar