hits

Autismemor

Jeg er alenemor til Felix som har fått diagnosen barne autisme - tidligere kalt Infantil autisme Bloggen handler om hvordan det er å leve med en diagnose.

En timeout

 • Publisert: 19.02.2016, 06:58
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Jeg har tidligere skrevet om at jeg har søkt om avlastning,at jeg har fått avslag,jeg har klaget og i gjen fått avslag.

  I går kom jeg tilfeldigvis over et skriv om hvem som hadde "rett på avlastning" og jeg så jo at vi fylte de kriteriene.

  Og at jeg veldig tydelig har beskrevet min livssituasjon.

  Jeg tok det opp med en kvinne jeg snakket med på forvaltningsenheten om hvor sårbar situasjonen vår er,tenk om jeg tilfeldigvis skulle havne på sykehus?

  Og Felix ikke er vant til at andre "passer"han og ikke minst vi ikke har en "backup"

  -Til svar fikk jeg-:"at hvis det skulle hende  noe med meg ,så hadde jeg sikkert en venninne eller noe som kunne trå til?

  Hva ??At man kan si noe sånt når man i søknader har blottlagt seg til det inderste?

  Og nei!Hvem som helst kan faktisk ikke passe et barn med funksjonshemming.

  Så rart  at de som jobber med å skaffe avlastningshjem til de med funskjonshemming ikke vet noe om det.Og selv når jeg har beskrevet  og utlevert livet vår, at de faktisk ikke klarer å lese det og forstå det?

  Vel jeg tar en timeout,fokuserer på noe morsomt også er det "påan igjen"Og denne gangen skal jeg legge ved skrivet jeg fant om hvem som hadde rett på avlastning!Ha en fin fredag:-)

  4 kommentarer

  Sitat...

  Du skulle jo ikke fått barn med en som var syk.....

  Jeg skjønner godt hva du mener. Det er mange mennesker som ikke hører hjemme i jobbene sine. De eier ikke innsikt, og ikke minst vil jeg kalle de "dumme" når det kommer til en del alvorlige ting.. Din plattform er sårbar, og det burde de faktisk skjønne.

  autismemor

  19.02.2016 kl.18:25

  Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ja og av til blir man så oppgitt over mennesker som gir så tåpelige svar og manglende evne til sette seg inn i ting-Ja sukk, .God helg til dere Vanja,blir det på hytta?

  gothicvamperstein

  19.02.2016 kl.15:49

  Av og til lurer jeg på om en del av de som jobber i det offentlige egentlig har kompetanse nok til å gjøre jobben sin skikkelig. Er det en ting jeg har lært av erfaring, så er det at hvis en er på autisme-spekteret, liker en å vite ting på forhånd, og da kan jo ikke "vilt fremmede" folk passe på x hvis det skulle være krise.

  autismemor

  19.02.2016 kl.18:26

  gothicvamperstein: Nei, man blir så oppgitt over at de som jobber med det er så kompetanseløs...sukk.God helg til deg:-)

  Skriv en ny kommentar